Ruimte voor...

rust in je hoofd

3-DAAGSE YOGA RETREAT OP DE VELUWE

23 - 25 JUNI 2023

zonsopgang Veluwe_stuifzand
Nancy van den Berg

Onthaasten tijdens een 3-daags verblijf op de Veluwe
De yoga sessies zijn geschikt voor beginnende of net al ervaren beoefenaars tijdens dit ‘niets moet alles mag’ weekend in onze luxe B&B de Gouden Wilg in Lunteren. De yoga sessie en meditaties worden geleid door Nancy van den Berg, een gedreven en inspirerende persoonlijkheid, die yoga ‘leeft’. Je leest meer over Nancy op haar website.

 

Het verblijf
Je verblijft in de B&B De Gouden Wilg.  Aankomst einde ochtend op vrijdag. Na een kleine lunch gaan we een workshop intuïtief schilderen doen met Christa Dorst https://www.atelierhappycolors.nl/cursus-intuïtief-schilderen

We sluiten de middag af met bites & drinks. In de avond vind de eerste yoga sessie plaats. Op zaterdag starten we met een meditatie en yoga sessie. Daarna een (deels in stilte) wandeling naar het dichtbij gelegen Wekeromse Zand. In de middag is er nog tijd voor relaxen (of optioneel) een massage. ’s Avonds diner en nog een avond yoga sessie. Zondag starten we de dag met een licht ontbijt, daarna de yoga les en we sluiten af met een evaluatie en zoete lekkernijen.

De groep deelnemers bestaat uit maximaal 6 personen.
Totaal bedrag voor deelname is € 475,-  per persoon.

Yogaweekend op de Veluwe
yoga in de buitenlucht

Kom jij ook onthaasten?

zo kan je reserveren...

Reserveren - 3 daagse yoga retreat op de Veluwe

Leuk dat je mee gaat doen! Om te reserveren stuur je een mail naar Astrid (van de B&B) contact@degoudenwilg.nl of naar Nancy nancy.vd.berg@hotmail.com. Wacht niet te lang want er zijn maar 6 plaatsen beschikbaar.

Wat hebben wij van jou nodig?
Jouw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer.

Betaling
Je krijgt van ons een bevestiging, met de vraag om het verschuldigde bedrag 14 dagen voor de start van het weekend naar ons over te maken. Mocht het weekend niet door kunnen gaan, vanwege Corona maatregelen, dan verschuiven we het weekend naar een ander datum. Mocht je dan niet kunnen dan krijg je het geld terug.

CONTACT

Boutique B&B De Gouden Wilg 

Molenweg 71

6741 KK Lunteren

Favicon De Gouden Wilg

SOCIAL MEDIA

Volg je ons al op Instagram?