Ruimte voor...

zelf ontdekken

Vanuit het Zuid-Westelijk deel van de Veluwe kan je zo een heel groot natuurgebied ontdekken, per fiets, te paard of te voet. En ook als je even iets anders wilt dan actief zijn in de natuur is er nog genoeg te beleven in musea of steden. Daarnaast kan je natuurlijk ook genieten van een heerlijk diner in de omgeving. Deze ingrediënten maken een vakantie compleet.

CULTUUR

B&B de Gouden Wilg_cultuur

Soms wil je voor de afwisseling de natuur even verlaten. Er is genoeg in de omgeving te zien en te beleven. Ga het zelf ontdekken.

ONTSPANNING

De Gouden Wilg_in-en ontspanning

De Gouden Wilg kijkt uit op De Goudsberg en daar ligt HET middelpunt van Nederland. Met bos en heide een oneindig uitgestrekt natuur gebied.

CULINAIR

B&B de Gouden Wilg_culinair

Heerlijk verwend worden en buiten de deur eten. Het kan in de omgeving van de B&B. Maar ook voor een kleine hap is er genoeg aanbod.

Ruimte voor...

cultuur

Voor meer uitstapjes zijn de volgende musea leuk om te bezoeken:

B&B de Gouden Wilg_cultuur

Ruimte voor...

ontspanning

Houd je van wandelen, fietsen, paardrijden dan kan je hier je hart ophalen. En verder (buiten Corona tijd) zijn er in de omgeving genoeg leuke plekken om even iets te drinken of te eten.

WANDELEN

B&B de Gouden Wilg_wandelen

Schoenen aan en GAAN! Wandelaars kunnen hun hart ophalen.

De Gouden Wilg ligt aan een klompenpad. Klompenpaden worden vooral in Gelderland en Utrecht uitgezet en zijn goed gemarkeerd.

Daarnaast ligt het natuurgebied het Wekeromse Zand op een steenworp afstand en is een hele bijzondere plek. Het Nationale Park de Hoge Veluwe ligt op 15 km afstand.

Meer informatie is te krijgen in de B&B.

FIETSEN

B&B de Gouden Wilg_fietsen

Rondom Lunteren is het een walhalla voor moutainbikers. Vanuit De Gouden Wilg start je met de Lunterse route. Maar er zijn er meer uitgezet die je aan elkaar kan knopen.

https://mtbzuidveluwe.nl/routes/

Wij kunnen fietsen regelen en indien nodig op verzoek begeleide tours of een MTB clinic organiseren. Vraag er naar bij de reservering.

De Veluwe is met zijn vele fietspaden ook erg in trek bij racefietsers. Vraag naar de mooie routes. Wij hebben jaren met de racefiets in dit gebied gefietst.

PAARDRIJDEN

B&B de Gouden Wilg_paardrijden

Er is een ruiterroute netwerk, dat je vanaf de B&B zo op kan. Door combinaties te maken van een aantal routes, rijd je langs de mooiste afwisselende gebieden dwars over de Veluwe.

Wil je met je eigen paard komen rijden op de Veluwe? Dat kan. Het paard kan overnachten bij onze buurman, die heeft keurige boxen. Te huur voor € 28,- per nacht. Jullie slapen zelf in de Gouden Wilg. Vraag er naar bij jouw reservering.

Weekendje weg op de Veluwe?...

reserveer hier je overnachting

Ruimte voor...

lekker eten en drinken

B&B de Gouden Wilg_culinair

Aanbevolen restaurants in de omgeving. In Corona tijd helpen we je graag met bestellen.

 

Zin in een culinair eten op topniveau?

Reserveringsaanvraag

Voor een snelle reactie, check de beschikbaarheid via de kalender en stuur rechtstreeks een e-mail naar contact@degoudenwilg.nl

CONTACT

Boutique B&B De Gouden Wilg 

Molenweg 71

6741 KK Lunteren

Favicon De Gouden Wilg

SOCIAL MEDIA

Volg je ons al op Instagram?